Home
 

Waarom Kleur-rijk

[title]

Kleur-rijk is er voor vrouwen die een gemengde of een biculturele relatie hebben of hebben gehad. Kleur-rijk brengt vrouwen samen en geeft hen een steuntje in de rug.

Informatie geven
Kleur-rijk verspreidt informatie over de verschillende aspecten van gemengde relaties. Items als opvoeden, relaties, racisme of intercultureel leren komen aan bod. Afspraak daarvoor op onze workshops of meerdaagse vormingen Voor de juridische do’s en dont’s verwijzen we je door naar de juiste personen of instanties.

Ervaringen delen
Op onze laagdrempelige activiteiten zijn vrouwen van alle leeftijden en kleuren welkom. Ontmoeten en ervaring uitwisselen, daar gaat het om. Samen denken en beleven. Op zoek gaan naar antwoorden op grote en kleine vragen. Tijdens een losse babbel, een gezellige maaltijd of filmvoorstelling.

Visie verspreiden
Onze visie op kleurrijk samenleven steken we niet in de kast. We laten ons horen op meetings of congressen en nemen deel aan het maatschappelijk debat over de multiculturele samenleving.

Kleur-rijk draait op de belangeloze inzet van vrijwilligers. We zijn een afdeling van Femma en zijn ook lid van ECB (European Conference of Binational Relationships).

Zin om mee te werken? Laat het weten aan info@kleur-rijk.be.