Home
 

Over kleurrijk

[title]

Waarom Kleur-rijk?

Kleur-rijk is er voor vrouwen in een gemengde of biculturele relatie. Kleur-rijk brengt vrouwen samen en geeft hen een steuntje in de rug.

Informatie geven

Kleur-rijk verspreidt informatie over de verschillende aspecten van gemengde relaties. Items als opvoeden (link naar thema’s : opvoeding), relaties (link naar thema’s: relaties), racisme, wetgeving (link naar wegwijs in de wet) of intercultureel leren komen aan bod. Afspraak daarvoor op onze workshops of meerdaagse vormingen Voor de juridische do’s en dont’s verwijzen we je door naar de juiste personen of instanties.

Ervaringen delen
Op onze laagdrempelige activiteiten zijn vrouwen van alle leeftijden en kleuren welkom. Ontmoeten en ervaring uitwisselen, daar gaat het om. Samen denken en beleven. Op zoek gaan naar antwoorden op grote en kleine vragen. Tijdens een losse babbel, een gezellige maaltijd of filmvoorstelling.

Visie verspreiden
Onze visie op kleurrijk samenleven steken we niet in de kast. We laten ons horen op meetings of congressen en nemen deel aan het maatschappelijk debat over de multiculturele samenleving.

Kleur-rijk draait op de belangeloze inzet van vrijwilligers. We zijn een afdeling van Femma en zijn ook lid van ECB (European Conference of Binational Relationships).

Zin om mee te werken? Laat het weten aan info@kleurrijk.be.Activiteiten

Stoom aflaten in een Open-space, je licht opsteken in een workshop of gewoon een boeiende dag beleven met andere vrouwen en kinderen? Shop rustig door onze activiteiten, maak je keuze en schrijf in. De toegangsprijs houden we laag. Leden krijgen korting.

Activiteiten
Open-space, VormingOp stapCongres en studie


Publicaties

Kleur-rijk verspreidt folders en een brochure over een andere kijk op geld, besnijdenis, tweetalig opvoeden en een onderzoek naar vrouwen in een bi-culturele relatie. In onze driemaandelijkse nieuwsbrief krijgen leden nieuwtjes heet van de naald en blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen van onze organisatie. Interessante artikels, studies of literatuur over biculturele relaties vind je opgelijst in onze leeslijst.Lid worden

De voordelen van het lidmaatschap van Kleur-rijk:

  • korting op alle Kleur-rijk-activiteiten
  • elke drie maanden de nieuwsbrief van Kleur-rijk
  • korting op alle activiteiten van Femma in Vlaanderen
  • elke maand het Femma-tijdschrift Vrouw en Wereld
  • verzekering tijdens de activiteiten
  • gratis gebruik van de juridische adviesdienst van Femma

Een jaar lid zijn (van september tot augustus) kost je € 25. Je kunt op elk moment van het jaar instappen. Het bedrag wordt dan aangepast. Je bent via dit lidmaatschap meteen lid van de ruime Femma-beweging. De voordelen van het Femma-lidmaatschap vind je uitgebreid op www.femma.be.

Ga naar het aanvraagformulier om lid te worden op deze website. Er zijn twee mogelijkheden:

Meer info over het lidmaatschap? Vraag het via administratie@kleurrijk.be.