Home
 

ETEN IN 't WERKHUYS + CAFÉBEZOEK

datum:
8 sep 2017
voor wie:
Alle Kleur-rijke vrouwen en kinderen zijn welkom (max. 15 personen). Mannen zijn ook welkom en zij schrijven rechtstreeks zelf in via het Werkhuys.
prijs:
€ 5 voor een maaltijd, drank niet inbegrepen. Je moet zeker inschrijven en dit kan per mail op activiteiten@kleur-rijk.be of telefonisch op 0477/847.152 (Brigit), 10 dagen op voorhand.
adres:
't Werkhuys Zegelstraat 13, 2140 Antwerpen

SAMEN KOKEN + ETENTJE IN 't WERKHUYS + CAFÉBEZOEK

datum:
10 mar 2017

voor wie:
Alle Kleur-rijke vrouwen en kinderen zijn welkom (max. 15 personen). Mannen zijn ook welkom en zij schrijven rechtstreeks zelf in via het Werkhuys. prijs:

prijs:
€ 5 voor een maaltijd, drank niet inbegrepen. Je moet zeker inschrijven en dit kan per mail op activiteiten@kleur-rijk.be of telefonisch op 0477 84 71 52 (Brigit), 10 dagen op voorhand.

adres:
't Werkhuys Zegelstraat 13 2140 Antwerpen

Je kunt kiezen uit volgende formules:

Samen koken - 15 uur en eten : inschrijven verplicht 10 dagen op voorhand 

Etentje - 18 uur : inschrijven verplicht 10 dagen op voorhand

Etentje en cafébezoek - 18 uur : inschrijven verplicht 10 dagen op voorhand

Cafébezoek -20 uur : inschrijven niet nodig maar het is voor ons leuk om te weten dat je gaat langskomen.

Inschrijven of even laten weten of je gaat langskomen doe je via activiteiten@kleur-rijk.be of rechtstreeks aan Brigit (0477/847.152).

SAMEN KOKEN ! 15 uur

Het menu van de Volxkeuken wordt bepaald door vrijwilligers.  Kleur-rijk zal deze vrijdag zorgen voor de maaltijd.  Kook je graag? Heb je een leuk recept ? Of sta je graag in de kookpotten te roeren samen met andere vriendinnen ? of ... ?   Laat dan aan ons zeker weten dat je wilt meewerken.  Het wordt alvast een leuke namiddag. 

MMM... VOLXKEUKEN! 18 uur

Elke vrijdag organiseert 't Werkhuys een heuse 'Volxkeuken'. Buurtbewoners en andere lekkerbekken worden verwend met lekkere, gezonde, soms exotische maaltijden. Dit initiatief wordt grotendeels gedragen door vrijwilligers die met passie komen koken of een helpende hand toesteken. Wanneer ieders buik gevuld is zorgt 't Werkhuys ook vaak nog voor een 'culturele' afsluiter, gaande van muziek, vertellers, enz. Wie gaat mee om samen lekker, origineel, gezellig en goedkoop te eten?

Volg hier wat er op het menu staat: www.werkhuys.be, zoek naar 'volxkeuken'.

CAFEBEZOEK 20 uur

Ons cafébezoek blijft een leuke manier om mekaar te leren kennen, ongedwongen te praten bij een glaasje. Iedereen is welkom. Onze ontmoetingen zijn een hele leuke manier om een eerste keer kennis met andere kleur-rijke dames te maken.

Inschrijven is niet echt noodzakelijk maar het is wel leuk dat we op voorhand weten hoeveel vrouwen we kunnen verwachten. Als je wenst af te spreken om samen naar daar te rijden, laat dit dan ook weten aan Brigit.