Home
 

ETEN IN 't WERKHUYS + CAFÉBEZOEK

datum:
23 jun 2017
voor wie:
Alle Kleur-rijke vrouwen en hun kinderen zijn welkom (max. 15 personen). Mannen zijn ook welkom en zij schrijven rechtstreeks zelf in via het Werkhuys.
prijs:
€ 5 voor een maaltijd, drank niet inbegrepen. Je moet zeker inschrijven en dit kan per mail op activiteiten@kleur-rijk.be of telefonisch op 0477 84 71 52 (Brigit), 10 dagen op voorhand.
adres:
't Werkhuys Zegelstraat 13 2140 Antwerpen

Je kunt kiezen uit volgende formules:

Etentje - 18 uur : inschrijven verplicht 10 dagen op voorhand

Etentje en cafébezoek - 18 uur : inschrijven verplicht 10 dagen op voorhand

Cafébezoek 20 uur : inschrijven niet nodig maar het is voor ons leuk om te weten dat je gaat langskomen.

Inschrijven kan per mail opactiviteiten@kleur-rijk.be of telefonisch op 0477/847.152 

Elke vrijdag organiseert 't Werkhuys een heuse 'Volxkeuken'. Buurtbewoners en andere lekkerbekken worden verwend met lekkere, gezonde, soms exotische maaltijden. Dit initiatief wordt grotendeels gedragen door vrijwilligers die met passie komen koken of een helpende hand toesteken. Wanneer ieders buik gevuld is zorgt 't Werkhuys ook vaak nog voor een 'culturele' afsluiter, gaande van muziek, vertellers, enz. 
Wie gaat mee om samen lekker, origineel, gezellig en goedkoop te eten? De maaltijd kost €5 en je consumpties zijn voor eigen rekening. 

Volg hier wat er op het menu staat: www.werkhuys.be, zoek naar 'volxkeuken'. 

CAFE-BEZOEK (vanaf 20 uur) Ons cafébezoek blijft een leuke manier om mekaar te leren kennen, ongedwongen te praten bij een glaasje. Iedereen is welkom. Onze ontmoetingen zijn een hele leuke manier om een eerste keer kennis met andere kleur-rijke dames te maken. Inschrijven is niet echt noodzakelijk maar het is wel leuk dat we op voorhand weten hoeveel vrouwen we kunnen verwachten. Als je wenst af te spreken om samen naar daar te rijden, laat dit dan ook weten aan Brigit.